BijBomans Aspergediner

Terugblik op 1 mei
Met een voortreffelijk aspergediner was het op 1 mei smullen geblazen. De borden waren met erg veel zorg opgemaakt en de bloemen en lampjes op tafel zorgden weer voor een intieme en gezellige sfeer. Het was volle bak en het maximale aantal gasten vulde de stoelen.
Zoals gebruikelijk in gerenommeerde restaurants ging chef-kok Jacques Verfaillie de tafels langs om een praatje te maken met de gasten en nam daarbij voor de maaltijd en de inzet van het kookteam vele complimentjes in ontvangst. Net als onze gasten heeft het kookteam weer bijzonder genoten.

Bloemen voor de tennisvereniging
Om klokslag 20.00u was het paviljoen weer keurig opgeruimd en konden de tennisspelers terecht voor hun avondje ontspanning. Voor het eerst waren de bloemstukjes blijven staan, wat door menigeen zeer gewaardeerd werd. De stukjes werden met bewondering van dichtbij bekeken. Op woensdag werden de bloemstukjes – omdat verzorging noodzakelijk en bewerkelijk is – weer opgehaald, maar deze geste is zeker voor herhaling vatbaar!

Tot een volgend gastendiner op 3 juli lees meer

Kookgroep ‘Eten BijBomans’


Geplaatst op: Dinsdag 08 mei 2018

Tags

Nieuws